Wist jij dat…een healing helpt bij:

– Balans
– Persoonlijke groei en ontwikkeling
– Loslaten
– Verwerken van emoties
– Rust en ontspanning
– Blokkades opheffen
– Innerlijke kracht (terug)vinden

Als je luistert naar de fluisteringen van je lichaam, hoeft het niet te schreeuwen.

Jouw lichaam wil jou letterlijk iets vertellen en nodigt je uit om naar binnen te keren. Contact te maken met wat er diep van binnen in jou speelt en wat de vrije doorstroming van jouw energie blokkeert. Elke emotie die om welke reden dan ook niet verwerkt is, blijft onbewust haar invloed uitoefenen.

Healing gaat voorbij de fysieke of mentale klacht en kijkt naar de oorsprong.

Tijdens elk consult zal naar bovenkomen wat jij aankan. Jouw onderbewuste weet wat jij aankan en geeft dat ook aan. Elk multidimensionale healing consult zal een proces in gang zetten. Healing is een eeuwenoud natuurlijk en veilige behandeling die zich focust op het in balans brengen van jouw energieveld. Het doel is blokkades op te sporen en jou inzicht te geven.

Welkom bij Journey Balance

De plek waar jij mag:
Voelen en ervaren – Bewustwording bevordert – Oorzaken leert ontdekken – Leert te vertrouwen op je intuïtie – De plek waar jij mag zijn wie je bent.

Ik wens je heel veel liefde, geluk en wijsheid.

 

Liefs, Marcelle

Energetisch therapeut, medium en healer
Energy Healing Master
Barneveld – Amersfoort – Utrecht – Gelderland

 

Het is mijn missie om jou te helpen jouw frequentie te verhogen, jouw energie te laten stromen en jou te mogen begeleiden tijdens jouw proces van (spiritueel) bewustzijn. Als energetisch therapeut, healer en medium help ik jou vanuit liefde.

Als healer en medium werk ik met verschillende energieën. Ik ben Reiki master (Reiki 1-2-3), Ashati Master (Ashati 1-2-3), ik werk met Alsemia energie, mijn eigen gidsen, engelen en spirits en uiteraard mijn hogere zintuigen.

Ik ben er om jou te helpen om jouw frequentie te verhogen en ik begeleid jou tijdens jouw proces van spiritueel ontwaken. Wanneer jij gaat stralen omdat je blij bent met jezelf en de dingen die je doet ontstaat er magie 🔮

Als energetisch therapeut werk ik in mijn eigen studio, de Journey Balance studio, een veilige en serene ruimte.

Een healing helpt onder andere bij het oplossen van blokkades, trauma’s en het in balans brengen van het chakra systeem.

Het is mijn missie dat jij mag leven zoals je bent.

#healing #energyhealing #balans #persoonlijkegroei#persoonlijkeontwikkeling #loslaten #emotiesverwerken #rust#ontspanning #blokkadesopheffen #innerlijkekracht#innerlijkerust

Wist jij dat