Met hoeveel mensen kan jij het hebben over spiritualiteit en spiritueel bewustzijn?

Heb je vragen waar je geen antwoord op weet? Verlies je je in alle informatie die er is en wens je een spirituele gids? Wil je gelijkgestemden ontmoeten en een plek ontdekken waar je helemaal jezelf kan zijn?

Mijn visie
Geloof jij dat er meer is tussen hemel en aarde? Geloof jij in het grote Universum, de Bron, God (of welke naam je eraan wilt geven)?

Ben jij de spirituele vrouw die ik zoek? Zit jij in een spiritueel ontwaken en heb jij vragen?

Wil jij:
– Loslaten en blokkades opheffen
– Meer vertrouwen en geloof in jezelf
– Je innerlijke kracht terugvinden
– Meer vrijheid ervaren, qua tijd, lichaam, financieel etc.
– Balans
– Je leven leven vanuit rust en ontspanning
– Sta je open voor persoonlijke groei en – ontwikkeling
– Onzekerheid opgeven en een gezonder leven
– Meer energie, zelfliefde en zingeving
– JEZELF ZIJN?

Trust the process
Deze spirituele bewustzijn club is voor iedereen met interesse in spiritualiteit en bewustzijn.

Elke maand gaan we op basis van een onderwerp met elkaar aan de slag. Elke week deel ik een nieuwe en waardevolle les. Dat kan door middel van een opdracht, meditatie, werkboek, een combinatie van allemaal etc.

Ik zit in het vinden

Ik weet dat het er is.


Wil jij weer verlangen?
Je dromen waarmaken?
Leren geloven en vertrouwen op jezelf?

Volg dan je hart en stap in de club!

Hoe spannend en eng dit ook lijkt en hoe moeilijk het misschien ook is om hiermee te beginnen…de weg die je hart je verteld is de weg die jou het meest gelukkig maakt.

Het opnieuw leren luisteren naar ons hart is luisteren naar onze intuïtie. Ons innerlijk weten dat in ons zit. Alle kennis die we hebben. Zonder reden en die uit het niets lijkt te komen. Je onderbuikgevoel dat een onwijs goed en lekker gevoel geeft als je doet waar jij voor op aarde bent gekomen. Inspiratie, inzicht en verlangen!

Jouw intuïtie is uniek. Het volgen van je dromen en verlangens maakt dat jij je volle potentieel leeft.

Voel jij deze inspiratie niet meer? Hoor je het fluisterende en intuïtieve stemmetje niet meer? Geen kriebels in je buik bij een tof idee? Geen dromen en verlangens maar vast in je eigen belemmerende gedachten?

Stap in de club en ik help jou weer op weg om terug in contact te komen met jezelf. Het contact terug met je gevoel in plaats van je hoofd en op deze manier afgestemd zijn op jouw eigen dromen en verlangens.

Je moet niet hopen
Je moet niet denken
Je moet niet willen
Je moet het VOELEN

In de club gaan we groeien in bewustzijn.
Gaan we het hebben over het vinden van jezelf binnenin je en herinner jij je straks weer wie jij bent.

Hoe?

We gaan ons verdiepen in spirit.
We gaan mediteren.
We gaan aan de slag!

De volgende onderwerpen komen aan bod:
(ze staan in willekeurige volgorde)

– Spiritueel ontwaken.
Wat is het, hoe weet ik dat ik erin zit en hoe ga ik hiermee om?– Persoonlijk meesterschap.

– Energielekken.
Hoe ga je hiermee om en hoe voorkom je dat je energie lekt.

– Hoe luister ik weer naar mijn lichaam in plaats van mijn hoofd?

– Energielagen, astrale lagen, dimensies en frequenties.
Leg mij dat eens uit! Hoe leer ik omgaan met het aardse leven en hoe kan ik het beste aarden.

– Waar komen we vandaan, wat komen we doen op aarde? Waarom ben ik nu op aarde en heb ik echt zelf besloten waar ik ben geboren? Wat is mijn zielsmissie?

– In contact komen met je gidsen en energetische reiniging. Van hulpmiddelen tot ritueel.

– Manifesteren, spiritualiteit en de 7 universele weten.

– Wat zijn entiteiten en moet ik hier bang voor zijn (ik verklap alvast dat je hier NIET bang voor hoeft te zijn). Hoe leren wij van verschillende energieën en hoe leren zij van ons?

– Hoe praat jouw ziel tegen je? Helderzien, heldervoelen etc. Vanuit paranomaal? Healing, TR, etc.

Liefde wint altijd van angst en van pijn

En verder gaan we met elkaar kijken waar behoefte aan is, wat speelt er collectief. Laten we deze club & community groeien en komen we met elkaar in contact en verbinding.

Elke maandag staat er een nieuwe les klaar. Dat kan door middel van een opdracht, een werkboek, video, meditatie, een combinatie van allemaal etc. Een keer per maand ga ik live om met jullie te verbinden en zal ik jullie vragen beantwoorden. Vragen die niet aan bod komen zal ik beantwoorden in de club, alle vragen en antwoorden zijn binnen 48u na de live terug te vinden in de huddle.

Onder alle vragen verloot ik elke maand een healing* ter waarde van 88,88 euro bij mij in de praktijk!

Alles is met elkaar verbonden.

Over mij
Ik was altijd op zoek naar erkenning van de mensen om mij heen. Die erkenning zou ik vast en zeker krijgen wanneer ik een baan zou hebben bij een wereldwijde onderneming. Op latere leeftijd kwam ik erachter dat ik de erkenning waar ik naar op zoek was nooit zou krijgen als ik zou blijven doen wat er van mij verwacht werd.

Door healing, energie, spiritualiteit, bewustzijn en Human Design is mijn kijk op mijzelf, op de mensen om mij heen en op de wereld veranderd. Dat gun ik jou ook. Op mijn manier wil ik de wereld mooier maken.

Human Design laat zien wat de wetenschap nog niet kan bewijzen. Alles en iedereen wordt geprogrammeerd door de stroom van kosmische informatie.

In deze club combineer ik mijn kennis samen met mijn kracht als healer, medium, spiritueel gids en – coach, als energetisch therapeut.

Mijn missie is dat iedereen mag zijn zoals hij of zij is.

Leef zoals je bent!


Dit krijg je:
Wanneer je instapt in de club kan je kiezen voor een maandelijks abonnement of een ik stap vol in prijs.

Maandelijks:
De maandelijkse lanceer prijs is 11 euro* per maand. Wanneer je instapt zal de prijs voor jou 11 euro blijven, ten minste voor 12 maanden (vanaf de maand dat je instapt. De prijs is voor jou 132 euro voor een heel jaar en maandelijks opzegbaar).

* De prijs voor het maandelijks abonnement zal na twee maanden worden verhoogd voor nieuwe abonnees.

Ik stap vol in:
Je kan ook kiezen voor een ik stap vol in prijs. Resoneert dit programma helemaal met jou? Dan kan je voor een eenmalig bedrag instappen voor 111 euro voor 12 maanden.

Dit aanbod is alleen geldig in mei en juni 2024 gaat vanaf juli 2024 omhoog.

In mijn club combineer ik mijn hogere zintuigen met mijn expertise. Een hele mooie, unieke en gave combinatie die dieper gaat dan normaal.

De wereld is aan het veranderen en we zijn allemaal steeds meer op zoek naar onszelf, wat we hier komen doen en het doel van het leven. Wanneer we ons doel vinden, maken we de wereld samen mooier.