Energy healing, heb jij er wel eens van gehoord?

Een healing consult zorgt voor helende energie en ontspanning voor lichaam en geest.

Healing is een eeuwenoud natuurlijk en veilige behandeling die zich focust op het in balans brengen van energieveld. Het doel is blokkades op te sporen en jou inzicht te geven.

Human Design en conditionering
Het ligt voor iedereen op een ander gebied. Conditionering kan heel diepgaan.

Angst en programmering
Angst en programmering spelen hierbij een essentiële rol. Deze twee zorgen ervoor of we wel of niet veranderen, of juist terugvallen in bestaande patronen. Keuzes niet durven maken, een bepaalde lifestyle vasthouden, niet lekker in ons vel zitten of tegen een burn-out aanzitten. Misschien wel in een relatie blijven zitten waarvan we diep van binnen weten dat deze ons geen goed doet.

Trauma’s
Trauma’s, onderdrukte emoties of ervaringen en belemmerende denkpatronen en overtuigingen hebben invloed op jouw energie en zijn daardoor aanwezig in jouw menselijke lichaam. Jouw energieveld is een spiegel van jouw zijn.

Blokkades
Blokkades gaan we blootstellen aan energie met een hoge frequentie die ik kan generen en door mag geven aan jou. Daarnaast voeren we gestagneerde energie af en kunnen de verstoorde energiepatronen terug keren in jouw energieveld naar hun originele staat van vitaliteit.

Verbinding
Onderdrukte en onbewuste emoties pakken we aan. Op alle niveaus kan je oude conditionering loslaten. Er ontstaat bewustwording wat jou in staat stelt om belemmerende patronen te doorbreken en te transformeren. Vanuit daar kan jij je weer verbinden met wie je diep van binnen bent.

Welkom bij Journey Balance

De plek waar jij mag:
Voelen en ervaren – Bewustwording bevordert – Oorzaken leert ontdekken – Leert te vertrouwen op je intuïtie – De plek waar jij mag zijn wie je bent.

Ik wens je heel veel liefde, geluk en wijsheid.

 

Liefs, Marcelle

Energetisch therapeut, medium en healer
Energy Healing Master
Barneveld – Amersfoort – Utrecht – Gelderland

 

Het is mijn missie om jou te helpen jouw frequentie te verhogen, jouw energie te laten stromen en jou te mogen begeleiden tijdens jouw proces van (spiritueel) bewustzijn. Als energetisch therapeut, healer en medium help ik jou vanuit liefde.

Als healer en medium werk ik met verschillende energieën. Ik ben Reiki master (Reiki 1-2-3), Ashati Master (Ashati 1-2-3), ik werk met Alsemia energie, mijn eigen gidsen, engelen en spirits en uiteraard mijn hogere zintuigen.

Ik ben er om jou te helpen om jouw frequentie te verhogen en ik begeleid jou tijdens jouw proces van spiritueel ontwaken. Wanneer jij gaat stralen omdat je blij bent met jezelf en de dingen die je doet ontstaat er magie 🔮

Als energetisch therapeut werk ik in mijn eigen studio, de Journey Balance studio, een veilige en serene ruimte.

Een healing helpt onder andere bij het oplossen van blokkades, trauma’s en het in balans brengen van het chakra systeem.

Het is mijn missie dat jij mag leven zoals je bent.