Algemene vragen

Ben je telefonisch bereikbaar?
Helaas ben ik niet telefonisch bereikbaar. Wel kan je al je vragen en/of opmerkingen mailen. Ik doe mijn uiterste best om zo snel mogelijk te reageren. Tijdens een coaching traject hebben we intensief contact en houden we contact via Voxer.

Welke trainingen heb je gevolgd en welke training raad je mij aan?
Voor mijn healing, reading en medium activiteiten en als energetisch therapeut heb ik (tot nu toe) meer dan 12 energetische activaties ontvangen om mijn werk te kunnen en mogen doen. Ik heb mijn zielsmissie gevonden om mensen te mogen healen en te mogen begeleiden naar een hoger bewustzijn.

Verder heb ik heel veel verschillende trainingen en cursussen gevolgd en veel boeken en naslagwerk gelezen om mijn zielsmissie eigen te maken.
Ik geloof dat iedereen op zijn eigen manier dingen eigen mag maken en door mag geven. Op deze manier maak ik de wereld op mijn manier een stukje mooier. Samen met alle opleidingen die ik gedaan heb, nog volg of ga volgen zal ik er alles aan doen om jou met liefde, oprechtheid en eerlijkheid te helpen.

Ik vind het lastig om een training aan te raden, volg daarin vooral je eigen autoriteit omdat het heel persoonlijk is welke training of opleiding werkt voor jou. Je kan kiezen voor een online opleiding of fysiek, Engels of Nederlands en ga zo maar door.

Ben je gecertificeerd?
Ik ben energetisch therapeut met onder andere de volgende kwalificaties:
Energy Healing Master
– Ashati Master
– Reiki Master & Teacher
Ik ben geen gecertificeerd Human Design reader…Ik ben wel heel veel meer.

Vragen over healing

Wat is een healing?
Een healingsessie is een moment voor jezelf. Een moment van 100% ontspanning. Lichaamsgerichte therapie kan je het ook noemen waarbij we emoties loslaten die we bewust en meestal onbewust met ons meedragen.

Hoe gaat een healingsessie in zijn werk? Hoe ziet een sessie eruit?
Elke sessie is anders maar ik kan je wel globaal meenemen in een sessie:

Bij binnenkomst maken we een praatje en kan je tot rust komen. We gaan in gesprek over de dingen die je op dit moment raken en waar je mee bezig bent. Na ons gesprek neem je plaats op mijn behandeltafel. Wanneer jij prettig en comfortabel ligt gaan we ervoor zorgen dat je ontspant, diep ademhaalt en door middel van een begeleide meditatie kom jij tot rust. Ik maak contact met jouw energieveld en ik begin met de healing.

Tijdens de healing ga ik al je chakra’s langs en je gehele lichaam. Wat ernaar bovenkomt behandel ik op dat moment en kan je loslaten. Het grootste deel zal onbewust zijn en wat naar boven mag komen komt naar boven. De healingsessie zelf duurt 60-90 minuten maar weet dat een healing nog 3 dagen door kan werken.

Na de behandeling geef ik je de tijd om rustig tot jezelf te komen. Wanneer je er weer bent nemen we samen plaats en bespreek ik met je wat er plaats heeft gevonden. Is er ruimte om jouw ervaring en vragen te stellen en een fijn glas geheald water te drinken.

Weet dat ik na elke behandeling altijd voor je klaarsta. Ik doe mijn best om mijn e-mails binnen 24u te beantwoorden.

Waar vindt de healing plaats?
De healingsessie vindt plaats in de Journey Balance Studio. Een veilige en serene ruimte. Tussen elke behandeling schoon ik de ruimte, dit doe ik door middel van symbolen, intenties maar ook door middel van salie.

Vragen over je blauwdruk

Kan je mij meer vertellen over XXX?
Het liefst zou ik op alle vragen persoonlijk antwoord willen geven maar ik kan niet ingaan op alle specifieke vragen over je blauwdruk. Daar heb ik helaas de tijd niet voor. Wel zal ik steeds meer informatie delen op mijn sociale media.
Wil je meer weten over je eigen blauwdruk dan kan je uiteraard een persoonlijk magazine bestellen en/of persoonlijke sessie.

Wat als ik mijn geboortetijdstip niet exact weet?
Wanneer je je exacte geboorte tijdstip niet weet kan je het misschien navragen bij familie? Heb je twijfels over je geboortetijdstip dan kan je een geboorte uittreksel aanvragen bij de gemeente waarin je geboren bent.

Vragen over producten

Het product dat ik wil bestellen is uitverkocht, wat nu?
Is één van de producten uitverkocht? Dan zit mijn agenda helaas vol. Probeer het één of twee weken later nog een keer. Ik werk nog niet met een wachtlijst.

Kan ik een reading cadeau geven?
Ja, leuk! Neem contact op per mail dan maken we een cadeaubon op maat.

Kan ik een product retourneren?
Helaas is het niet mogelijk om een persoonlijk magazine te retourneren omdat het een op maat gemaakt magazine betreft.
Meer informatie, zie mijn voorwaarden- en retourbeleid.