Welkom thuis
Herken je het gevoel dat je niet meer jezelf bent? Dat je je dromen bent kwijtgeraakt tijdens het onderweg zijn van het leven. Dat je alles geeft aan iedereen maar jezelf niet op de eerste plek zet? Heb je last van belemmerende gedachten en overtuigingen om deze eerdergenoemde punten niet door te zetten?

Wil je weer leven zoals je bent? Ontdekken wat je echt wilt en naar boven halen welke dromen en verlangens jij hebt en waar je helemaal van aan gaat?

Ben je er klaar mee om alleen vanuit de praktische kant verandering te beleven? Wil je aan de slag met het leren luisteren naar je gedefinieerde en ongedefinieerde centers? Jezelf leren kennen en begrijpen…Dat kan!

Wie ben jij, wat wil je, wat maakt je blij en welke talenten en kwaliteiten heb je? Door jezelf te zijn en te weten wat je wilt ga je een andere energie uitstralen. Deze energie deel je met de mensen om je heen. Het maakt dat je anders omgaat met tegenslag, je je energie niet meer weg laat lekken aan iemand anders en dat het leven meer flowt.

Voor mijn behandelingen bouw ik op een zeer geavanceerd en next-level energie healing. Ik maak gebruik van de kracht van meditatie en mijn intuïtieve-, persoonlijke-, spirituele- en professionele ontwikkeling.

Mijn visie
Ik werk intuïtief, vanuit liefde en mijn hart. In een sessie laat ik mij leiden door inzichten die ik ontvang middels heldervoelen, -zien, -horen en -weten. Ik bekijk dit vanuit een holistische visie, wat betekend dat ik naar jou kijk als mens in zijn of haar geheel. Ik behandel jouw lichaam, geest en ziel als een eenheid die onlosmakelijk verbonden is met elkaar. Wanneer jij uit balans bent kijken we niet naar de klachten maar naar de oorsprong. Een fysieke of lichamelijke klacht kan je zien als een schreeuw van aandacht vanuit jouw onderbewustzijn.

Als je luistert naar de fluisteringen van je lichaam, hoeft het niet te schreeuwen.

Jouw lichaam wil jou letterlijk iets vertellen en nodigt je uit om naar binnen te keren. Contact te maken met wat er diep van binnen in jou speelt en wat de vrije doorstroming van jouw energie blokkeert. Elke emotie die om welke reden dan ook niet verwerkt is, blijft onbewust haar invloed uitoefenen.

Wat kunnen we aanpakken met een healing?
– Onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen
– Persoonlijke groei
– Belemmerende overtuigingen
– Chronische klachten
– Ingesleten patronen
– Angsten, depressie, verdriet en/of eenzaamheid
– Vind je het lastig om keuzes te maken? Je wilt het één maar je doet het ander?
– Oververmoeidheid
– Ervaar je onverklaarbare fysieke klachten waar je maar niet van afkomt?

Healing gaat voorbij de fysieke of mentale klacht en kijkt naar de oorsprong.

Healing proces
Tijdens elke sessie zal naar bovenkomen wat jij aankan. Jouw onderbewuste weet wat jij aankan en geeft dat ook aan. Elk multidimensionale healing sessie zal een proces in gang zetten wat naar alle waarschijnlijkheid tijd en ruimte nodig heeft. Wanneer je al wat langer loopt met lichamelijke en fysieke klachten heeft het ook tijd nodig om op te kunnen lossen en te transformeren. De dagen na een sessie kan je vermoeid zijn of emotioneler. Probeer na jouw sessie niet te veel in te plannen maar neem even de tijd om het te laten integreren. Geen enkele sessie is hetzelfde. Vertrouw erop dat voor jou naar bovenkomt waar je behoefte aan hebt, bewust of onbewust.

Healing is een eeuwenoud natuurlijk en veilige behandeling die zich focust op het in balans brengen van jouw energieveld. Het doel is blokkades op te sporen en jou inzicht te geven.

Een healing behandeling is voor jou als…
– Je durft te gaan kijken naar wie je bent maar vanaf nu ook mag gaan zijn.
– Je aan een ijzersterke mindset wilt bouwen en af wilt van negatieve gedachtes.
– Je niet meer in wilt vullen wat anderen van of over je denken.
– Je wilt leven vanuit jouw eigen kracht en zijn zoals jij bent.

Een healing sessie kost 88,88 euro.
Voor deze sessie reserveer ik 60 minuten. Ik vraag jou dit ook te doen. Het is niet fijn als we een healing moeten stoppen vanwege de tijd.

Een healing kan als intensief worden ervaren. Het is daarom raadzaam om na afloop van de healing tijd voor jezelf in te plannen en niet te veel daarna te moeten doen.

Tijdens de sessie zorg ik voor water en thee.
Draag comfortabele kleding.
Tip: Probeer je over te geven aan de healing, ontspan.

Over mij
Bij mij hoef je niet te kiezen tussen nuchterheid en spiritualiteit. Ik ben het allebei en ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van deze twee jouw weg is naar een vrijer leven.

Ik was altijd op zoek naar erkenning van de mensen om mij heen. Die erkenning zou ik vast en zeker krijgen wanneer ik een baan zou hebben bij een wereldwijde onderneming. Op latere leeftijd kwam ik erachter dat ik de erkenning waar ik naar op zoek was nooit zou krijgen als ik zou blijven doen wat er van mij verwacht werd.

Mijn missie is dat iedereen mag zijn zoals hij of zij is.
Leef zoals je bent!

Journey Balance Studio
De Journey Balance studio is een veilige en serene ruimte waar ik jou begeleid om in contact te komen met jezelf. Ik ondersteun je in het loslaten van bewuste- en onbewuste blokkades zodat jouw energie weer gaat stromen. Dat geeft jou healing, meer helderheid en minder last van belemmerende gedachtes. Ervaar meer rust in je leven en bewandel jouw eigen pad zoals het voor jou bedoeld is. Ik combineer mijn hogere zintuigen met mijn expertise. Een hele mooie, unieke en gave combinatie die dieper gaat dan normaal.

Elke healing sessie vindt plaats in de Journey Balance Studio en is gelegen aan de Narcissenstraat 50 te Barneveld. Parkeren kan op de oprit.

Door jezelf te zijn en te weten wat je wilt, ga je een andere energie uitstralen.