Ben jij bekend met de Magie van de Universele Wetten?

Heb je ooit nagedacht over de wetten die ons universum beheersen? Het zijn verborgen krachten achter de schermen die ons leven vormgeven en sturen.

Laat mij je meenemen door deze drie tijdloze principes:

  1. De Wet van Aantrekking: Het is als een onzichtbare magneet die gelijke energieën naar elkaar trekt. Alles wat we uitstralen, komt naar ons terug. Of het nu liefde, succes of overvloed is.
  2. De Wet van Bewust Creëren: Onze gedachten zijn als zaadjes in de vruchtbare bodem van het universum. Wat we planten, groeit. Bewustwording van onze gedachten stelt ons in staat om bewust te kiezen wat we willen laten bloeien in ons leven.
  3. De Wet van Toelating: Het is als het openen van deuren voor nieuwe ervaringen. Door te accepteren en los te laten, nodigen we nieuwe mogelijkheden en kansen in ons leven uit.

Door deze universele wetten te begrijpen en er bewust mee te werken, kunnen we een leven creëren dat in lijn is met onze diepste verlangens en intenties. Het is een reis naar innerlijke vrijheid en vreugde, waarbij we onze eigen realiteit vormgeven en ons potentieel volledig benutten.

Ben je klaar om de mysteries van het universum te verkennen en bewust te leven? Samen kunnen we een pad banen naar een leven dat vervuld is van betekenis en vreugde! ✨

Mocht je hier vragen over hebben? 
Stuur mij gerust een mail en ik beantwoord deze zo snel als mogelijk.

Ik wens je heel veel liefde, geluk en wijsheid.

Liefs, Marcelle

Energetisch therapeut, medium en healer
Energy Healing Master
Barneveld – Amersfoort – Utrecht – Gelderland

 

Het is mijn missie om jou te helpen jouw frequentie te verhogen, jouw energie te laten stromen en jou te mogen begeleiden tijdens jouw proces van (spiritueel) bewustzijn. Als energetisch therapeut, healer en medium help ik jou vanuit liefde.

Als healer en medium werk ik met verschillende energieën. Ik ben Reiki master (Reiki 1-2-3), Ashati Master (Ashati 1-2-3), ik werk met Alsemia energie, mijn eigen gidsen, engelen en spirits en uiteraard mijn hogere zintuigen.

Ik ben er om jou te helpen om jouw frequentie te verhogen en ik begeleid jou tijdens jouw proces van spiritueel ontwaken. Wanneer jij gaat stralen omdat je blij bent met jezelf en de dingen die je doet ontstaat er magie 🔮

Als energetisch therapeut werk ik in mijn eigen studio, de Journey Balance studio, een veilige en serene ruimte.

Een healing helpt onder andere bij het oplossen van blokkades, trauma’s en het in balans brengen van het chakra systeem.

Mijn missie is dat jij mag leven zoals je bent.

 

Ontdek de magie van de universele wetten