Hoe vaak per dag check jij bij jezelf in?

We hebben allemaal een druk leven, vol afleidingen en een overload aan prikkels.

Ik heb vandaag een vraag aan je: hoe vaak per dag check jij echt in bij jezelf?

✔️Inchecken bij jezelf vs. je mobiel
Tel eens eerlijk het aantal keren dat je je mobiel per dag ontgrendelt en vergelijk dat eens met het aantal keren dat je echt bewust incheckt bij jezelf, je emoties, je innerlijke wereld. Vaak is het eerste veel vaker dan het tweede.

🧠De impact op ons brein en zenuwstelsel
Ons brein en zenuwstelsel hebben rust nodig. Het constante scrollen, swipen en de hoeveelheid aan informatie van onze mobiele apparaten kan een tol eisen. Het kan leiden tot angstgevoelens, een constante staat van onrust en ga zo nog maar even door.

🧘🏼‍♀️De kracht van inchecken bij jezelf
Door regelmatig in te checken bij jezelf, geef je jezelf de kans om te kalmeren en te herstellen. Neem even de tijd om diep adem te halen, je gedachten te observeren en jezelf af te vragen hoe je je op dat moment écht voelt.

Tips voor het inchecken bij jezelf:
✨ Reserveer dagelijks tijd voor zelfreflectie, bijvoorbeeld tijdens een wandeling in de natuur of een meditatie.
✨ Beperk het gebruik van je mobiele telefoon door bijv. specifieke tijden in te stellen voor digitale detox.
✨ Gebruik oefeningen om je te helpen terug te keren naar het huidige moment en te ontsnappen aan de constante stroom van gedachten. Wat dacht je van bewust ademhalen?
✨ Douche bewust, eet bewust, lees bewust en neem vaker de tijd voor een lummel momentje.

Deze tips helpen je om te zijn in dit moment.

Laat deze blog je eraan herinneren om vaker in te checken bij jezelf en te zorgen voor je innerlijke rust en welzijn.

Ik wens je heel veel liefde, geluk en wijsheid.

Liefs, Marcelle

Energetisch therapeut, medium en healer
Energy Healing Master
Barneveld – Amersfoort – Utrecht – Gelderland

 

Het is mijn missie om jou te helpen jouw frequentie te verhogen, jouw energie te laten stromen en jou te mogen begeleiden tijdens jouw proces van (spiritueel) bewustzijn. Als energetisch therapeut, healer en medium help ik jou vanuit liefde.

Als healer en medium werk ik met verschillende energieën. Ik ben Reiki master (Reiki 1-2-3), Ashati Master (Ashati 1-2-3), ik werk met Alsemia energie, mijn eigen gidsen, engelen en spirits en uiteraard mijn hogere zintuigen.

Ik ben er om jou te helpen om jouw frequentie te verhogen en ik begeleid jou tijdens jouw proces van spiritueel ontwaken. Wanneer jij gaat stralen omdat je blij bent met jezelf en de dingen die je doet ontstaat er magie 🔮

Als energetisch therapeut werk ik in mijn eigen studio, de Journey Balance studio, een veilige en serene ruimte.

Een healing helpt onder andere bij het oplossen van blokkades, trauma’s en het in balans brengen van het chakra systeem.

Het is mijn missie dat jij mag leven zoals je bent.

#IncheckenBijJezelf #Mindfulness #InnerlijkeRust#spiritualiteit #bewustwording #spirituelereis#zelfontwikkeling #mindfulness #spiritueelleven#zingeving#lichtwerk #universum #zielsverwanten #spiritueelontwaken#hogerbewustzijn #zelfliefde #zielsgeluk #healing#transformatie #heling#energetischtherapeut#lichaamsgerichtetherapie

 

Hoe vaak check jij bij jezelf in?