Hoger bewustzijn, het grote geheel

Je hogere bewustzijn kan je zien als het grotere geheel. De een noemt het de kosmische- of goddelijke energie en de ander ziet het als de bron.

Het is de energie welke gedreven is door liefde en harmonie. De energie waar we uit zijn ontstaan.

Maar hoe kan je een hoger bewustzijn creëren?

Wees dankbaar en spreek dit dagelijks uit. Wees dankbaar voor de mensen om je heen, wat je doet en wat je eet. Geef complimenten en laat de mensen om je heen weten dat je dankbaar voor ze bent.

Er zijn veel voordelen om je in een hoger bewustzijn te laten groeien. Om dit te kunnen ervaren zal je jezelf moeten leren kennen en andere mensen leren begrijpen. Minder oordelen, beter luisteren en meer van jezelf gaan houden.

Een pad welke ik al m’n hele leven aan het bewandelen ben en die de laatste twee jaar in een versnelling is gekomen 🙏🏻 en daar ben ik onwijs dankbaar voor.

Het maakt dat ik elke dag gelukkig ben. Gelukkig met mezelf en alles om mij heen. Elke dag wakker worden met een glimlach en al het moois zien wat er is. En is er dan nog wel eens een dag dat het wat minder gaat? Zeker wel, maar ik ga er op de dag van vandaag anders mee om.

Hierbij enkele tips voor een hoger bewustzijn:

  • Beweging; wandel, yoga, dans. Alle vormen van beweging bevorderen gezonde neurotransmitters en zorgen voor een betere doorstroming van ons zenuwstelsel.
  • Affirmeer; je bent de kracht van je gedachte. Verander je geloofssysteem en experimenteer met nieuwe overtuigingen. Wees je bewust van alle mogelijkheden in dit leven.
  • Natuur; maak een wandeling aan zee, ga het bos is en zoek de verbondenheid met de natuur. Wanneer je de natuur leert waarderen, ervaar jij meer geluk en dus op weg naar een volgens bewustzijnsniveau.
  • Wees eerlijk; vertel de waarheid. Houdt elke relatie zuiver en wees altijd eerlijk tegen jezelf en een ander.
  • Mediteer; beginnend of ervaren? De voordelen van mediteren zijn enorm. Blijf het volhouden, het stelt je in staat om meer verbinding in het leven te ervaren.
  • Mensen om je heen. Je bent het gemiddelde van de vijf tot zeven mensen met wie je omgaat. Zijn het mensen waar je energie van krijgt of kosten ze energie? Is het omdat je elkaar al zo lang kent of kan je jouw overtuigingen en waarden met ze delen?
  • Doelen; zoek een doel. Je hoeft niet elk doel in je leven te behalen maar zorg dat je een doel hebt om te dromen, om naartoe te leven en om voor uit bed te komen. Op zoek gaan naar een doel geeft je hoop, kracht en helpt je om dichter bij het ware doel te komen.
  • Gezonde voeding; op zoek naar de best mogelijke voeding die bij jou past. Voeding laat zijn sporen na in elke cel van je lichaam. Wees je bewust van wat je tot je neemt.
  • We hoeven niet altijd in het middelpunt van de aandacht te staan. Luister eens wat vaker naar wat een ander te vertellen heeft. In stilte kan een waardevolle kracht schuilen.
  • Wees dankbaar en spreek dit dagelijks uit. Wees dankbaar voor de mensen met wie je bent, wat je mag doen en wat je eet. Geef complimenten en laat de mensen om je heen weten dat je dankbaar voor ze bent.

Wil jij jouw hogere bewustzijn ontdekken?
Met mijn hulp kan je een hoger bewustzijn creëren, ik help je met liefde 🥰

Ik wens je heel veel liefde, geluk en wijsheid.

Liefs, Marcelle

Energetisch therapeut, medium en healer
Energy Healing Master
Barneveld – Amersfoort – Utrecht – Gelderland

 

Het is mijn missie om jou te helpen jouw frequentie te verhogen, jouw energie te laten stromen en jou te mogen begeleiden tijdens jouw proces van (spiritueel) bewustzijn. Als energetisch therapeut, healer en medium help ik jou vanuit liefde.

Als healer en medium werk ik met verschillende energieën. Ik ben Reiki master (Reiki 1-2-3), Ashati Master (Ashati 1-2-3), ik werk met Alsemia energie, mijn eigen gidsen, engelen en spirits en uiteraard mijn hogere zintuigen.

Ik ben er om jou te helpen om jouw frequentie te verhogen en ik begeleid jou tijdens jouw proces van spiritueel ontwaken. Wanneer jij gaat stralen omdat je blij bent met jezelf en de dingen die je doet ontstaat er magie 🔮

Als energetisch therapeut werk ik in mijn eigen studio, de Journey Balance studio, een veilige en serene ruimte.

Een healing helpt onder andere bij het oplossen van blokkades, trauma’s en het in balans brengen van het chakra systeem.

Het is mijn missie dat jij mag leven zoals je bent.