Je hogere bewustzijn

Je hogere bewustzijn kan je zien als het grotere geheel. De een noemt het de kosmische intelligentie of goddelijke energie en de ander ziet het als de bron. Het is de energie welke gedreven is door liefde en harmonie. De energie waar we uit zijn ontstaan.

Hoe kan je een hoger bewustzijn creëren?

Er zijn veel voordelen om je in een hoger bewustzijn te laten groeien. Om dit te kunnen ervaren zal je jezelf moeten leren kennen en andere mensen leren begrijpen. Minder oordelen, beter luisteren en meer van jezelf gaan leren houden.

Sinds ik aan de slag gegaan ben met mijn bewustzijn voel ik de liefdevolle energie letterlijk door mijn lijf heen bewegen. Een geluksgevoel welke niet met een pen te beschrijven is.

Hoe ik dat gedaan heb? Ik ben begonnen met wandelen in de natuur, aan het werk gegaan met een coach. Ik ben gaan affirmeren en mediteren. En misschien wel het belangrijkste van alles…ik ben gaan voelen wat mijn lijf mij nu eigenlijk zegt.

Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is en er bestaat geen quick fix. Ik ga bewuster om met de mensen die ik liefheb, die ik graag om mij heen heb. Waar mijn energie van omhoog gaat. Dat zet een beweging in gang en daardoor trek ik voor mij de leukste mensen aan die er zijn.

De laatste tip in deze post: wees dankbaar en spreek dit dagelijks uit. Wees dankbaar voor de mensen met wie je bent, wat je mag doen en wat je eet. Geef complimenten en laat de mensen om je heen weten dat je dankbaar voor ze bent.

Wil jij ook een hoger bewustzijn creëren? Ik help je er graag bij.

Ik wens je heel veel liefde, geluk en wijsheid.

Liefs, Marcelle

Energetisch therapeut, medium en healer
Energy Healing Master
Barneveld – Amersfoort – Utrecht – Gelderland

 

Het is mijn missie om jou te helpen jouw frequentie te verhogen, jouw energie te laten stromen en jou te mogen begeleiden tijdens jouw proces van (spiritueel) bewustzijn. Als energetisch therapeut, healer en medium help ik jou vanuit liefde.

Als healer en medium werk ik met verschillende energieën. Ik ben Reiki master (Reiki 1-2-3), Ashati Master (Ashati 1-2-3), ik werk met Alsemia energie, mijn eigen gidsen, engelen en spirits en uiteraard mijn hogere zintuigen.

Ik ben er om jou te helpen om jouw frequentie te verhogen en ik begeleid jou tijdens jouw proces van spiritueel ontwaken. Wanneer jij gaat stralen omdat je blij bent met jezelf en de dingen die je doet ontstaat er magie 🔮

Als energetisch therapeut werk ik in mijn eigen studio, de Journey Balance studio, een veilige en serene ruimte.

Een healing helpt onder andere bij het oplossen van blokkades, trauma’s en het in balans brengen van het chakra systeem.

Het is mijn missie dat jij mag leven zoals je bent.