Human Design carddeck, Leef zoals je bent
Met dit carddeck maak je kennis met Human Design. Human Design is een systeem dat inzicht geeft in je kwaliteiten en valkuilen. Een holistische benadering dat bestaat uit verschillende principes zoals astrologie, het Chakra systeem, Joodse Kabbala, Chinese I Tjing, genetica, biochemica, astronomie en kwantummechanica.

Human Design heeft vele lagen en diepgang en is daarom een onwijs mooie tool om mee te experimenteren. Door te experimenteren met jouw blauwdruk kan je zien hoe jij energetisch en genetisch in elkaar zit. Je blauwdruk als leidraad, geeft je inzichten.


Dit carddeck heb ik ontwikkeld om jou te helpen hoe jij kan leven volgens jouw blauwdruk. Op jouw voorwaarden. Dit is wat ik iedereen gun en waar ik voor sta. Ik neem je dan ook graag aan de hand mee in de wondere wereld van
Human Design.

Dit carddeck bestaat uit 47 kaarten met een serene uitstraling en een met liefde geschreven boekje. In dit boekje leg ik de meest gebruikte begrippen uit van Human Design op een begrijpbare en leesbare manier. Daarnaast zijn alle 47 kaarten uitgewerkt zodat elke energietype met dit carddeck aan de slag kan.

Hier kun je de handleiding van het Human Design Carddeck downloaden

Ik wens je heel veel liefde, geluk en wijsheid.

Loading...

Wat zit er in het Human Design carddeck?
– 47 kaarten met een serene uitstraling van 9×13 cm waarop bijna alle begrippen terug te vinden zijn van Human Design. Denk aan de begrippen die op je bodygraph staan wanneer je deze download op mijn site. Naast bijvoorbeeld je energietype, strategie en autoriteit vind je ook je profiel, centers, kanalen, planeten, pijlen en poorten terug.

– Boekje waarin ik de meest gebruikte begrippen van Human Design op een begrijpbare en leesbare manier uitleg. Daarnaast heb ik alle 47 kaarten voor je uitgewerkt zodat elk energietype met dit carddeck aan de slag kan.