Human Design Healing* Journey
Ben jij er klaar voor om het experiment aan te gaan?

In een traject van 6 maanden help ik jou deconditioneren, ontwikkel je jouw zelfbewustzijn, draag je dit ook écht uit in je leven, kom je weer in beweging en in contact met je ware zelf.

Human Design Healing* Journey Ben jij er klaar voor om het experiment aan te gaan? In een traject van 6 maanden help ik jou deconditioneren, ontwikkel je jouw zelfbewustzijn, draag je dit ook écht uit in je leven, kom je weer in beweging en in contact met je ware zelf.

Human Design Healing* Journey

Ben jij er klaar voor om het experiment aan te gaan? In een traject van 6 maanden help ik jou deconditioneren, ontwikkel je jouw zelfbewustzijn, draag je dit ook écht uit in je leven, kom je weer in beweging en in contact met je ware zelf.

Leef zoals je bent
Herken je het gevoel dat je niet meer jezelf bent? Dat je je dromen bent kwijtgeraakt tijdens het onderweg zijn van het leven. Dat je alles geeft aan iedereen maar jezelf niet op de eerste plek zet? Heb je last van belemmerende gedachten en overtuigingen om deze eerdergenoemde punten niet door te zetten?

Wil je weer leven zoals je bent? Ontdekken wat je echt wilt en naar boven halen welke dromen en verlangens jij hebt en waar je helemaal van aan gaat?

Ben je er klaar mee om Human Design alleen vanuit de theoretische kant te beleven? Wil je aan de slag met het leren luisteren naar je gedefinieerde en ongedefinieerde centra. Jezelf leren kennen en begrijpen…

Dat kan! Tijdens mijn healing journey gaan we terug naar de kern. Wie ben jij, wat wil je, wat maakt je blij en welke talenten en kwaliteiten heb je? Door jezelf te zijn en te weten wat je wilt ga je een andere energie uitstralen. Deze energie deel je met de mensen om je heen. Het maakt dat je anders omgaat met tegenslag, je je energie niet meer weg laat lekken aan iemand anders en dat het leven meer flowt.

Voor mijn coaching bouw ik op Human Design. Human Design is super interessant en ik ga samen met jou de diepte in van dit spirituele systeem. Human Design gaan belichamen, emotioneel én fysiek. Uit het hoofd, terug naar de essentie van alles, je gevoel.

Na dit traject vertrouw je op jezelf, ben je zelfverzekerd, heb je meer energie en brengt het jou dichter bij jouw doel!

Dit traject is voor jou als…
– Je durft te gaan kijken naar wie je bent maar vanaf nu ook mag gaan zijn.
– Je aan een ijzersterke mindset wilt bouwen en af wilt van negatieve gedachtes.
– Je niet meer in wilt vullen wat anderen van of over je denken.
– Je wilt leven vanuit jouw eigen kracht en zijn zoals jij bent.


Nu:
Heb je het gevoel dat je jezelf niet (meer) bent. Wil je jezelf nog beter leren kennen dan je al doet. Heb je last van angst, verlatingsangst, bindingangst. Je weet dat je je laat tegenhouden door belemmerende gedachtes en overtuigingen. Ben je op zoek naar meer verdieping, herkenning en houvast en ben je er klaar voor om te gaan deconditioneren. Je weet dat er meer is tussen hemel en aarde en je staat ervoor open om samen met mij contact te gaan maken met de zielswereld waardoor we inzichten ontvangen waar je zelf niet altijd toegang tot hebt.

Na dit traject:
Heb je helderheid en geen last meer van belemmerende gedachtes.
Ken je jezelf zoals je bent, zoals je mag zijn en laat je dat door niemand meer afnemen.
Snap je je omgeving beter en zij jou.
Weet je hoe jouw energie stroomt.
Ervaar je healing*.
Heb je praktische tools in handen en een handig stappenplan om op terug te vallen.
Heb je meer rust in je leven omdat je weet waarom je de dingen doet zoals je ze doet en mag je zijn zoals je bent.
Bewandel jij jouw eigen pad zoals het voor jou bedoeld is.
Sta jij voor jouw missie in dit leven!


Over mij

Ik zag mezelf nooit als ondernemer. Ik was altijd op zoek naar erkenning van de mensen om mij heen. Die erkenning zou ik vast en zeker krijgen wanneer ik een baan zou hebben bij een wereldwijde onderneming. Op latere leeftijd kwam ik erachter dat ik de erkenning waar ik naar op zoek was nooit zou krijgen als ik zou blijven doen wat er van mij verwacht werd.

Door Human Design is mijn kijk op mijzelf, op de mensen om mij heen en op de wereld veranderd. Dat gun ik jou ook. Op mijn manier wil ik de wereld mooier maken.

Human Design laat zien wat de wetenschap nog niet kan bewijzen. Alles en iedereen wordt geprogrammeerd door de stroom van kosmische informatie.

In dit traject combineer ik mijn Human Design kennis samen met mijn kracht als energetisch therapeut.

Mijn missie is dat iedereen mag zijn zoals hij of zij is.
Leef zoals je bent!

Marcelle


Dit krijg je:

Een eerste uitgebreide sessie met een Psychic Human Design reading op basis van jouw blauwdruk, hier kom je alles te weten over hoe je genetisch en energetisch in elkaar zit.

6 maanden intensieve begeleiding, we zien elkaar twee keer per maand en tussentijds houden we contact d.m.v. voicesupport en/of app.

We gaan aan de slag met opdrachten die ik met je deel en waar we tijdens onze ontmoetingen mee aan de slag gaan. Ondertussen sta ik altijd klaar om je te helpen en te begeleiden.

Daarnaast zullen er een aantal healing* sessies plaatsvinden. Een healing zorgt voor helende energie en ontspanning voor lichaam en geest. Daarnaast voeren we gestagneerde energie af en kunnen de verstoorde energiepatronen terug keren in jouw energieveld naar hun originele staat van vitaliteit.

Jij wilt jezelf weer zijn
Tijdens mijn coaching combineer ik mijn hogere zintuigen met mijn expertise. Een hele mooie, unieke en gave combinatie die dieper gaat dan normaal.

De wereld is aan het veranderen en we zijn allemaal steeds meer op zoek naar onszelf, wat we hier komen doen en het doel van het leven. Wanneer we ons doel vinden, maken we de wereld samen mooier.


*Healing sessies:

Trauma’s, onderdrukte emoties of ervaringen en belemmerende denkpatronen en overtuigingen hebben invloed op jouw energie en zijn daardoor aanwezig in jouw menselijke lichaam. Jouw energieveld is een spiegel van jouw zijn.

Blokkades gaan we blootstellen aan energie met een hoge frequentie die ik kan generen en door mag geven aan jou. Daarnaast voeren we gestagneerde energie af en kunnen de verstoorde energiepatronen terug keren in jouw energieveld naar hun originele staat van vitaliteit.

Onderdrukte en onbewuste emoties pakken we aan. Op alle niveaus kan je oude conditionering loslaten. Er ontstaat bewustwording wat jou in staat stelt om belemmerende patronen te doorbreken en te transformeren. Vanuit daar kan jij je weer verbinden met wie je diep van binnen bent.

Healing is een eeuwenoud natuurlijk en veilige behandeling die zich focust op het in balans brengen van energieveld. Het doel is blokkades op te sporen en jou inzicht te geven.