Wie ben je altijd al geweest?
Welke kwaliteiten en talenten heb je altijd al in je gehad?
Maar ook welke valkuilen!
Hoe stroomt jouw unieke energie?
Hoe zit je energetisch en genetisch in elkaar?

Jouw unieke blauwdruk op basis van jouw geboortetijd, geboorteplaats en geboortedatum.

Inzicht in hoe je emoties ervaart.
Wat is jouw unieke manier van communiceren.
Hoe kan jij het beste keuzes maken.
Wat is jouw manier van navigeren door het leven.

Door Human Design krijg je meer zelfbewustzijn en kom je weer in contact met je ware zelf.

Ontdek wat wel en niet werkt voor jou.
Vertrouw op je eigen keuzes.
Creëer jouw eigen leven.
Laat twijfels los.

Human Design geeft je de bevestiging voor de dingen die je altijd al wist en voelde maar waarvan je dacht dat het raar of gek was.

Meer zelfkennis
Meer zelfbewustzijn
Meer zelfacceptatie
Meer innerlijke rust
Vertrouwen en vrijheid in het dagelijks leven

Een handvat voor het leven, jouw blauwdruk, jouw gebruiksaanwijzing.

Bewandel je eigen pad en leer makkelijker omgaan met de dingen waar je mee worstelt.
Meer liefde en compassie voor jezelf, de mensen om je heen en je klanten.
Dat is wat wij samen kunnen gaan doen.

Magisch & life changing
In plaats van het pad te volgen zoals verwacht wordt, misschien wel vanuit je opvoeding, je relatie, collega’s of vrienden, kan je er ook voor kiezen om dat niet meer te doen. Hoe zou het voelen om te gaan ontdekken en te kijken naar wat bij jou past. Niet meer doen wat moet, hoort of wat anderen van jou verwachten.

We gaan kijken naar jouw oorspronkelijke blauwdruk. Naar het moment dat jij jouw reis begon op aarde. Want jij bent uniek, one of a kind.

Jouw blauwdruk geeft je meer informatie over wie je in wezen bent. Leer je leven conform jouw blauwdruk te leven. Op jouw voorwaarden. Dit kan echt een ‘mind blowing’ moment zijn. En ook spannend. Je kan je daarna niet meer verschuilen achter een “maar dat wist ik niet”. Het kan ook een angstig gevoel geven. Angst kan ons weerhouden om actie te ondernemen. Weet dan dat angst een programmering van ons brein is en dat in het door de angst heen gaan onze grootste groei zit.

Dit is wat ik iedereen gun en waar ik voor sta. Als we allemaal gaan doen wat we leuk vinden, dan zullen we allemaal een heel andere energie gaan ervaren. Sinds ik mijn blauwdruk ben gaan volgen ben ik meer gaan afwachten. Ik ben zelf een Manifesting Generator, 3/5 en geboren om verliefd te zijn op het leven. Wanneer ik iets meerdere keren voorbij zie komen, mag ik er even voor gaan zitten, voelen, ervaren. Soms geeft het dan een mwah gevoel en mag ik het weer loslaten, maar vaker ervaar ik een tinteling van onder in mijn tenen en kan ik deze tinteling voelen stromen door mijn hele lijf. Wat een ervaring, zo gaaf! En door te gaan leven naar mijn blauwdruk ben ik ook mijn omgeving beter gaan begrijpen en kan ik de mensen om mij heen nu meer zichzelf laten zijn. En zij mij.

Human Design is een systeem met veel lagen en diepgang. Net zoals wij mensen dat zijn.

Ik ben Marcelle
Jarenlang ben ik op zoek geweest naar mijn droombaan, mijn doel, mijn missie. Te lang heb ik mij klein gehouden en laten houden door mijn eigen mind en mijn omgeving. Te lang heb ik mij aangepast aan mijn omgeving en vond ik het spannend om mijzelf kwetsbaar op te stellen. Door Human Design is mijn kijk op mijzelf, op de mensen om mij heen en op de wereld veranderd. Dat gun ik jou ook. Op mijn manier wil ik de wereld mooier maken.

Human Design laat zien wat de wetenschap nog niet kan bewijzen.
Alles en iedereen wordt geprogrammeerd door de stroom van kosmische informatie.

Wil je meer weten en heb je na deze informatie meer interesse gekregen in een lezing, reading of misschien wel een individueel traject? Neem dan contact met mij op en stuur een mail naar info@journeybalance.com dan hoor je zo snel mogelijk van mij.

Ik wens je veel liefde, geluk en wijsheid.