Journey Balance studio Barneveld
De Journey Balance studio is een veilige en serene ruimte waar ik jou begeleid om in contact te komen met jezelf. Ik ondersteun je in het loslaten van bewuste- en onbewuste blokkades zodat jouw energie weer gaat stromen. Dat geeft jou healing, meer helderheid en minder last van belemmerende gedachtes.

Ervaar meer rust in je leven en bewandel jouw eigen pad zoals het voor jou bedoeld is. Ik combineer mijn hogere zintuigen met mijn expertise. Een hele mooie, unieke en gave combinatie die dieper gaat dan normaal.

 

 

Een healing behandeling is voor jou als…
– Je durft te gaan kijken naar wie je bent maar vanaf nu ook mag gaan zijn.
– Je aan een ijzersterke mindset wilt bouwen en af wilt van negatieve gedachtes.
– Je niet meer in wilt vullen wat anderen van of over je denken.
– Je wilt leven vanuit jouw eigen kracht en zijn zoals jij bent.

Tijdens de sessie zorg ik voor water en thee.
Draag comfortabele kleding.

Tip: Probeer je over te geven aan de healing, ontspan.

 

Over mij
Bij mij hoef je niet te kiezen tussen nuchterheid en spiritualiteit. Ik ben het allebei en ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van deze twee jouw weg is naar een vrijer leven.

Ik was altijd op zoek naar erkenning van de mensen om mij heen. Die erkenning zou ik vast en zeker krijgen wanneer ik een baan zou hebben bij een wereldwijde onderneming. Op latere leeftijd kwam ik erachter dat ik de erkenning waar ik naar op zoek was nooit zou krijgen als ik zou blijven doen wat er van mij verwacht werd.

Mijn missie is dat iedereen mag zijn zoals hij of zij is.

Leef zoals je bent!