“Het leven is een reis.
Het gaat zowel om de reis als om de bestemming.
De reis is tevens de bestemming.”

Het doel in ons leven is ons mooiste leven leven maar we maken dit vaak onnodig ingewikkeld. Maak jij genoeg plezier? Geniet je en blijf je jezelf ontwikkelen? Leef je vanuit liefde en ben je elke dag dankbaar?

Je mindset is jouw manier van denken. Niet alleen hoe je over anderen denkt, maar meer nog over jezelf. Al jouw opvattingen en overtuigingen, zie je vooral kansen of belemmeringen? Ga je op avontuur of blijf je liever doen wat je altijd al deed? Je gedrag is dus een direct gevolg van je mindset.

Onze mindset bepaalt hoe we in het leven staan en is de insteek van onze beslissingen, negatief of positief. We worden allemaal geboren met een growth mindset. We hebben nog geen conditionering en zien vooral avontuur in plaats van angst. Een fixed mindset is het gevolg van conditionering. Door de balans in ons brein te herstellen, doorbreken we de oude conditionering.

Het is van belang dat jij je bewust bent van je gedachten. Als je je bewust bent van de gewoonte om gedachten te hebben die tot negatieve emoties leiden, kun je ze door positieve gedachten veranderen.

Het is mogelijk om je denkwijze en overtuigingen te veranderen. En dat maakt dat ook jij in staat zal zijn om jouw mooiste leven te gaan leven.

Je kan beginnen met meditatie en yoga, dit zorgt voor ontspanning in ons brein. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte in ons hoofd. Denk ook aan je ademhaling, lees een boek, wees creatief, sport en maak mooie wandelingen in de natuur.

Wanneer je met je mindset aan de slag wilt gaan maar nog niet weet hoe? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak en laten we kennismaken.