Wat is een Energy healing?

Een energy healing is Love Light and Energy
Een energy healing is energiewerk waarbij er een geleiding plaatsvindt tussen energie en je hoogste bewustzijn, je hoogste potentieel. Ik begeleid je op een reis naar binnen om vol helderheid weer terug te keren. Je vindt de kracht terug in jezelf door de stilte op te zoeken en je intuïtie te laten spreken.

Waarom?

We worden puur en zuiver geboren, een ziel met een missie. Maar vervolgens komen de overtuigingen, blokkades, angsten, controle willen houden…en ga zo maar verder. Alles wat we meemaken zet zich vast in ons systeem. Je probeert je weg te denken van de beperkingen maar met onze mind kunnen we er niet bij.

Door middel van een energy healing lossen we blokkades op zodat je steeds meer jezelf wordt. Energiewerk lost conditionering (zoals gedachte, patronen, blokkades) op die jou niet meer dient en dat maakt dat jij in jouw volledige potentieel kan stappen.

Mogelijke effecten:
Een healing helpt je inzichten te geven in het dagelijks leven. We openen je hart. Je mind en body komen in balans en dat alles vindt plaats in een veilige en serene ruimte om blokkades los te laten.

Tijdens een healing is het mogelijk dat (je):
– Inzichten ontvangt, een ongeziene helderheid over next steps
– Patronen gewist worden die jou niet (meer) dienen
– Vanaf nu makkelijker keuzes kan maken en dat deze keuze meer bij jou past
– Contact maakt met je intuïtie
– Verhoging van jouw bewustzijn ervaart

Hoe doen we dit?
Tijdens een healingsessie hoef je niets te doen. Hoe fijn en lekker is dat! Je mag lekker gaan liggen bij mij op de behandeltafel, je mag gaan ontspannen. Het liefst draag je comfortabele kleding zodat je vrij kan bewegen. Na een meditatie en een zachte ademhalingsoefening val je in een heerlijke ontspanning.

Met fijne muziek op de achtergrond begeleid ik je in stilte. Ik maak contact met jouw energieveld via je voeten en kom vervolgens langs om blokkades op te heffen zodat jouw energie weer vrij kan stromen. Wanneer de healing heeft plaatsgevonden clear ik jouw lichaam en activeer ik de energie.

Welkom bij Journey Balance

De plek waar jij mag:
Voelen en ervaren – Bewustwording bevordert – Oorzaken leert ontdekken – Leert te vertrouwen op je intuïtie – De plek waar jij mag zijn wie je bent.

Ik wens je heel veel liefde, geluk en wijsheid.

 

Liefs, Marcelle

Energetisch therapeut, medium en healer
Energy Healing Master
Barneveld – Amersfoort – Utrecht – Gelderland

 

Het is mijn missie om jou te helpen jouw frequentie te verhogen, jouw energie te laten stromen en jou te mogen begeleiden tijdens jouw proces van (spiritueel) bewustzijn. Als energetisch therapeut, healer en medium help ik jou vanuit liefde.

Als healer en medium werk ik met verschillende energieën. Ik ben Reiki master (Reiki 1-2-3), Ashati Master (Ashati 1-2-3), ik werk met Alsemia energie, mijn eigen gidsen, engelen en spirits en uiteraard mijn hogere zintuigen.

Ik ben er om jou te helpen om jouw frequentie te verhogen en ik begeleid jou tijdens jouw proces van spiritueel ontwaken. Wanneer jij gaat stralen omdat je blij bent met jezelf en de dingen die je doet ontstaat er magie 🔮

Als energetisch therapeut werk ik in mijn eigen studio, de Journey Balance studio, een veilige en serene ruimte.

Een healing helpt onder andere bij het oplossen van blokkades, trauma’s en het in balans brengen van het chakra systeem.

Het is mijn missie dat jij mag leven zoals je bent.

Love, light & energy