Dat ben ik. Ik beleefde successen maar ook tegenvallers. Maar altijd klom ik weer omhoog. De ene keer ging dat sneller dan de andere keer maar wat iedere keer hetzelfde was…ik was zelf degene die het moest gaan doen. Omhoogklimmen. Hoe lief de mensen om je heen het ook bedoelen, alleen jij weet hoe jij je voelt en waar je doorheen gaat.

Geboren begin jaren tachtig in Amersfoort. Vroeg begonnen met werken en inmiddels een CV waar je u tegen zegt. Het aantal banen bedoel ik daarmee ;-). Maar tijdens elke baan leerde ik mezelf weer een stukje beter kennen. Tot waar ik nu sta.

Begin 2021 was de meest recente down in mijn leven. Toch heeft dit laatste down moment mij tot nu toe het meest gebracht. Dat durf ik nu in te zien, te voelen. Toen ik klein was kreeg ik vaak te horen “van hard werken ga je niet dood”, een opmerking die ik ben gaan leven. Ik wilde erkenning en ging daardoor nog harder werken. Maar hoever ik ook kwam de erkenning kwam niet op die manier waar ik naar op zoek was…tot ik in het hoekje van de bank kwam te zitten, meer dood dan levend (figuurlijk dan).

Ik zei mijn baan op. Een lastige beslissing, want het was de baan waar ik mijn hele leven naartoe gewerkt had. Als klein meisje droomde ik van een baan in 020, een zakelijke omgeving en bij voorkeur bij een multinational. Dat alles was gelukt, een gave auto van de zaak, leuke collega’s, de baan waar ik altijd van droomde, maar toch was daar het moment dat ik niet lekker in mijn vel kwam te zitten. Mijn baan en collega’s kon ik er de schuld niet van geven, dus koos ik ervoor om afscheid te nemen.

Na een tijd van rust ben ik mijn levensstijl gaan veranderen. Ik ben op zoek gegaan naar nieuwe inzichten om op een liefdevolle manier zoveel mogelijk uit het leven te halen. Mijn mindset verandert. Maar ook de verdieping met Brain Balance (level 1 en 2), verschillende Human Design trainingen en de opleiding voor Orthomoleculair therapeut bracht mij waar ik nu sta. Ik kon de programmering, mijn conditionering los laten zonder er iemand om aan te kijken of kwalijk te nemen.

Ook studeerde ik Energie Healing, Psychic Development, Meditation en Mediumship bij The Wholeness Academy onder directe begeleiding van Yvon. Ik behaalde onder andere certificaten als Healer om te kunnen werken met de Ashati 1-2 energie maar ook Alsemia 1-2, Reiki 1-2 en Higher Senses.

Door een combinatie van mijn ervaringen en deze opleidingen ben ik zo ver om jou te helpen. Wil je ook uit jouw vaste en bestaande patroon komen om met een nieuwe mindset jouw doelstelling te realiseren vanuit een holistische visie?