Retourbeleid

Het is mogelijk om producten te retourneren. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, lees je hier ons retourbeleid en onze voorwaarden. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Let op: Persoonlijke magazines en/of producten welke op maat gemaakt en/of geschreven zijn, kunnen niet geretourneerd worden.

Wat zijn retourvoorwaarden?

1. Bij aankoop van een product (let wel dat dit alleen niet persoonlijke producten betreft), mag je de koop ontbinden tot 14 dagen na de dag dat je je product(en) hebt ontvangen.

2. Je moet binnen 14 dagen na ontvangst van het (laatste) product de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Het product mag je thuis bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet. Dit valt onder het ontbindingsrecht, dat wettelijk bepaald is.

3. Je kan de overeenkomst alleen ontbinden door middel van een ondubbelzinnige verklaring. Dit kan door het invullen van het modelformulier (te downloaden als word-bestand) of door een andere verklaring, zolang je aan Journey Balance hebt gecommuniceerd dat je het product wenst te retourneren.

– Stuur hiervoor een mail naar: info@journeybalance.com

4. De kosten voor het terug sturen/retourneren, zijn voor eigen rekening.

5. Binnen 14 dagen nadat we je verklaring hebben ontvangen, het product retour is ontvangen en/of je hebt aangetoond met een track en tracé code dat het product retour is gestuurd, zullen we je het bedrag van het product terugstorten.

a. Als je een deel van je bestelling terugstuurt, wordt alleen het aankoopbedrag van de retour ontvangen producten teruggestort.

b. Als je de totale bestelling terugstuurt (of je bestelling hebt geannuleerd voordat het verzonden is), zullen we het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terugbetalen.

6. Je kan het terugsturen naar het volgende postadres:

Journey Balance

Narcissenstraat 50

3772 JB BARNEVELD

7. Voor elke retournering geldt: De producten mogen alleen in originele staat en onbeschadigd teruggestuurd worden. Dit houdt in:

– Het product moet compleet en onbeschadigd zijn

– Indien mogelijk, het product in de originele verpakking terug te zenden

– Zorg ervoor dat het geheel tijdens transport niet kan beschadigen

– Stuur de factuur of een kopie hiervan mee met het retourpakket

Producten moeten in originele staat en onbeschadigd bij ons aankomen. Producten mogen ter beoordeling uit de verpakking worden gehaald, maar de verpakking mag niet beschadigd zijn. We kunnen hiervoor kosten in rekening brengen. Producten die beschadigd aankomen worden niet terugbetaald.

8. Journey Balance is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. Wij adviseren daarom het pakket met track en tracé en/of verzekerd te verzenden. Zo kunt u bij verlies of beschadiging van het pakket een beroep doen op het transportbedrijf. Het product kan alleen worden teruggestuurd naar het volgende adres:

Journey Balance

Narcissenstraat 50

3772 JB BARNEVELD

Raakt een product kwijt of komt het niet aan, dan moet je zelf met de verzendservice contact opnemen en naar een oplossing zoeken.

9. Heb je een product dat na deugdelijk gebruik kapot is gegaan of beschadigd of komt een product beschadigd aan, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Er gelden dan namelijk andere voorwaarden en garanties.