Wat is spiritueel ontwaken?

Spiritueel ontwaken is een transformatie naar een versie van jezelf die verder gaat dan de oppervlakte.

Spiritueel ontwaken kan angstaanjagend zijn omdat het betekent dat je niet meer dezelfde persoon bent. Alles verandert: je kijk op de wereld, je relaties, je carrière en zelfs je passies. Loslaten van je oude zelf kan beangstigend zijn, maar je hoeft dit niet alleen te doen.

Jij hebt de kracht in je om alle obstakels te overwinnen die je tegenkomt tijdens deze reis van ontwaken.

Naarmate je meer heelt, loslaat, je ego en de controle van je mind laat varen, zul je merken dat het leven soepeler wordt. Je zult meer in de flow komen, meer overvloed aantrekken, gezonder worden en een stralende gloed uitstralen.

Durf je je oude zelf los te laten?
Durf je te genezen en te groeien?

Het begint allemaal met bewustwording, met het vinden van je ware zelf op zielsniveau. Dit kun je bereiken door je te verdiepen in spiritualiteit, door te mediteren.

Mocht je hier vragen over hebben?
Stuur mij gerust een mail en ik beantwoord deze zo snel als mogelijk.

Ik wens je heel veel liefde, geluk en wijsheid.

Liefs, Marcelle

Energetisch therapeut, medium en healer
Energy Healing Master
Barneveld – Amersfoort – Utrecht – Gelderland

 

Het is mijn missie om jou te helpen jouw frequentie te verhogen, jouw energie te laten stromen en jou te mogen begeleiden tijdens jouw proces van (spiritueel) bewustzijn. Als energetisch therapeut, healer en medium help ik jou vanuit liefde.

Als healer en medium werk ik met verschillende energieën. Ik ben Reiki master (Reiki 1-2-3), Ashati Master (Ashati 1-2-3), ik werk met Alsemia energie, mijn eigen gidsen, engelen en spirits en uiteraard mijn hogere zintuigen.

Ik ben er om jou te helpen om jouw frequentie te verhogen en ik begeleid jou tijdens jouw proces van spiritueel ontwaken. Wanneer jij gaat stralen omdat je blij bent met jezelf en de dingen die je doet ontstaat er magie 🔮

Als energetisch therapeut werk ik in mijn eigen studio, de Journey Balance studio, een veilige en serene ruimte.

Een healing helpt onder andere bij het oplossen van blokkades, trauma’s en het in balans brengen van het chakra systeem.

Mijn missie is dat jij mag leven zoals je bent.

#IncheckenBijJezelf #Mindfulness #InnerlijkeRust#spiritualiteit #bewustwording #spirituelereis#zelfontwikkeling #mindfulness #spiritueelleven#zingeving#lichtwerk #universum #zielsverwanten #spiritueelontwaken#hogerbewustzijn #zelfliefde #zielsgeluk #healing#transformatie #heling#energetischtherapeut#lichaamsgerichtetherapie #spiritueelontwaken

 

Spiritueel ontwaken