Uit je hoofd, in je lijf
Tips en de oplossing

Zoals je misschien wel doorhebt vind ik Human Design onwijs fascinerend. Je kan ontdekken waarom je tegen dingen aan blijft lopen, je kan erachter komen welke gedachtes en overtuigingen van jou zijn of misschien wel van een ander en hoe kan jij je minder laten beïnvloeden door iemand anders.

Centers/Chakra’s

De meeste mensen die bekend zijn met spiritualiteit hebben wel eens gehoord van het 7 Chakra systeem. Het is heel bekend en steeds meer mensen werken met dit energielichaam. Het woord chakra is Sanskriet voor ‘draaiend wiel van licht’ of ‘werveling’. De basis van de chakraleer is energie en in de traditionele Indiase cultuur geloven ze dat alles uit energie bestaat.

Binnen Human Design hebben we het over 9 centers. Deze negen centers hebben een connectie met het Chakra systeem. Het hart chakra is opgesplitst in een hart- en ego center en het Milt center is toegevoegd.

Wanneer we een chakra healing toepassen, balanceer je de chakra’s en nemen we verstoorde energie weg. Jouw lichaam en je geest brengen we in balans. Chakra healing is geen medicijn maar leidt wel tot inzicht, bewustzijn en je leert weer contact maken en luisteren naar je lichaam en geest.

Wanneer onze chakra’s met elkaar in verbinding staan, zijn we gezond. Zowel geestelijk als lichamelijk maar ook energetisch en spiritueel. We pakken psychische en fysieke klachten aan.

Healing

Een healing is voor iedereen. Of je nu ergens last van hebt of niet, je hebt er altijd baat bij. Een healing zorgt voor helende energie en ontspanning voor lichaam en geest. Onbewust maken we veel mee en onderdrukken of vermijden we dingen. Dit alles is van invloed op onze chakra’s en hun werking.

Mocht je last hebben van de volgende klachten dan raad ik je een healing zeker aan:

  • Heb je last van een burn-out of een bore-out
  • Ben je hoog gevoelig
  • Heb je het gevoel of heb je een depressie?

Wil je meer informatie over een healing, klik dan hier of plan gelijk jouw healing afspraak in!

Healing Journey

Ben je klaar om het experiment aan te gaan? Aan de slag te gaan met Human Design en healing? Wil je deconditioneren? Jouw zelfbewustzijn ontwikkelen en dit ook echt uit gaan dragen in je leven? Dan is dit traject iets voor jou!

In een traject van zes maanden gaan we intensief aan de slag. We zien elkaar elke twee weken en jij komt te weten hoe je genetisch en energetisch in elkaar zit. Ik help jou deconditioneren, je ontwikkeld jouw zelfbewustzijn en komt weer in contact met jouw gevoel en je ware zelf.

Wil je meer informatie over dit traject? Plan een kennismaking in en ontvang een verkorte HD analyse.

Tips

In mijn eerste mails van deze reeks heb ik veel geschreven over programmering, conditionering, angst etc. Hierbij deel ik heel graag een aantal tips met je waar je gelijk mee aan de slag kan.

Mediteer: mediteren kan je op veel manieren doen. Is het makkelijk aan te leren? Nee, het kan soms heel ongemakkelijk aanvoelen en het is per persoon verschillend hoe je erop reageert. Wat weer te herleiden is naar je programmering ;-)

Journal: wie schrijft die blijft. Een oefening om mee te beginnen is een dankbaarheidsmoment in te plannen. Elke dag, 5 minuten in de ochtend en 5 minuten in de avond. Drie dingen opschrijven waar je dankbaar voor bent. Magic will happen.

Muziek: muziek kan heerlijk zijn zolang het geen afleiding geeft. Luister naar binaural beats, er zijn er veel te vinden op Spotify en YouTube. Van energie, geheugen, slaap tot geluk! Let op dat het per persoon kan verschillen of het fijn is om naar te luisteren en in welk proces je zit.

Ik hoop dat deze mails je helpen bij jouw bewustwording. Weet dat je niet alleen bent wanneer je ergens tegenaan loopt en dat er mensen zijn die je willen helpen. Zoek iemand dit resoneert en bij je past.

Ik wen je heel veel liefde, geluk en wijsheid.

Mooie dag en liefs, Marcelle
Energetisch therapeut, Barneveld
Human Design – Healing & Bewustwording