Energiekoorden

Wat zijn energiekoorden en hoe kan ik ze doorknippen?

Energiekoorden kan je zien als een soort communicatie die van nature en onbewust plaatsvindt op energieniveau tussen mensen.

Tijdelijke koorden lijken vanzelf plaats te vinden tussen mensen en verbinden vaak enkele van dezelfde hoofdchakra’s (bijv. zonnevlecht naar zonnevlecht). Het kan onbewust worden geïnitieerd door een van beide partijen om verschillende redenen, zoals affiniteit, (controle over) liefde. Dit communicatiekanaal wordt niet beperkt door fysieke afstand, muren of voorwerpen, aangezien koorden niet bestaan in de fysieke dimensie.

Hoewel de meeste koorden gewenst zijn en een gevoel van nabijheid creëren met bijvoorbeeld een vriend, familielid of partner, zijn er ook ongewenste koorden, of negatieve koorden, waardoor je je bijvoorbeeld leeggezogen of overweldigd kunt voelen. Het is belangrijk om te onthouden dat je nooit het slachtoffer bent van negatieve koorden. Je staat het toe door onbewuste instemming of door een gebrek aan bewustzijn.

Doorknippen en/of doorbreken van energiekoorden

Het doorknippen van ongewenste koorden kan het gevoel van lichtheid, helderheid en ontspanning geven. Het doorknippen van een ongewenst koord is een eenvoudige mentale oefening, waarbij we gebruik maken van de kracht van visualisatie en het focussen van intenties door het gebruik van mentale beelden. Na enige oefening zul je deze techniek binnen enkele ogenblikken kunnen uitvoeren. Houd er rekening mee dat sommige soorten energiekoorden je hoogste goed dienen en daarom niet verwijderd hoeven te worden.

Hoe knip je het energiekoord met andere door?

Sluit je ogen en vraag je hogere zelf om het koord wat doorgeknipt mag worden te zien of te voelen. Visualiseer dat dit gebeurt en dat jouw deel van het koord terugkeert in jouw lichaam. Vraag vervolgens aan je hogere zelf dat het koord die iemand ander in jouw aura gebracht heeft of deze doorgeknipt mag worden voor jouw hoogste goed. Stel je voor dat dit voorzichtig en makkelijk gebeurt.

Weet dat jij in controle bent over de koorden in jouw aura. Wanneer je hier weerstand bij voelt probeer dan te visualiseren met wie jouw energetische koord verbonden is. De eerste persoon die in je opkomt is het meest logisch. Probeer tijd en ruimte te creëren om erachter te komen waarom een deel van jouw weigert dit koord door te knippen. Wanneer je door dit gevoel heen gaat en begrijpt waarom, dan zal je geen weerstand meer voelen. Wees niet bang. Het is belangrijk om je relaxt en vredig te voelen wanneer je dit wilt laten werken.

Ik wens je heel veel liefde, geluk en wijsheid.

Liefs, Marcelle

Energetisch therapeut, medium en healer
Energy Healing Master
Barneveld – Amersfoort – Utrecht – Gelderland

 

Het is mijn missie om jou te helpen jouw frequentie te verhogen, jouw energie te laten stromen en jou te mogen begeleiden tijdens jouw proces van (spiritueel) bewustzijn. Als energetisch therapeut, healer en medium help ik jou vanuit liefde.

Als healer en medium werk ik met verschillende energieën. Ik ben Reiki master (Reiki 1-2-3), Ashati Master (Ashati 1-2-3), ik werk met Alsemia energie, mijn eigen gidsen, engelen en spirits en uiteraard mijn hogere zintuigen.

Ik ben er om jou te helpen om jouw frequentie te verhogen en ik begeleid jou tijdens jouw proces van spiritueel ontwaken. Wanneer jij gaat stralen omdat je blij bent met jezelf en de dingen die je doet ontstaat er magie 🔮

Als energetisch therapeut werk ik in mijn eigen studio, de Journey Balance studio, een veilige en serene ruimte.

Een healing helpt onder andere bij het oplossen van blokkades, trauma’s en het in balans brengen van het chakra systeem.

Het is mijn missie dat jij mag leven zoals je bent.

#Verborgen energetische verbindingen

Energiekoorden